Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak én gondolkodom így a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolkodom így a fiúkkal kapcsolatban? 15/L

Figyelt kérdés
Szerintem egy fiú legyen, magabiztos, udvarolgatós, határozott személyiség. Akikbe eddig beleszerettem, az mind ilyen volt. Egy visszahúzódó srác is lehet kincs, de nem "mutatja meg" magát, mitől várja, hogy a lányok szerelmesek legyenek belé? Nem kell Adonisznak lennie, egyik fiúismerősöm se nem magas, se nem izmos, de ahogy előadja magát... na azért bomlanak a csajok. Szóval fiúk, tessék magabiztosnak lenni, a nyámnyilákat nem igen vesszük észre :D Ki gondolja rajtam kívül így?
2016. máj. 27. 20:54
 1/10 anonim ***** válasza:
magabiztos és magabiztos is között van különbség. van aki nagyképű és bunkóan magabiztos
2016. máj. 27. 21:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is így gondolom, de az első válaszolónak is igaza van, mert nem mindegy mennyire és milyen formában magabiztos.
2016. máj. 27. 21:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
én talán azért nem tűnök magabiztosnak mert nem vagyok bunkó,akinek baja van nem rúgok bele még kettőt,nem érdekel ki milyen a magam dolgával törődök és nem vagyok ilyen b*zis páwás stílusú hanem egyedibb személyiségem van amit néhány lány vagy nem lát meg vagy rosszuk 16/F
2016. máj. 27. 21:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen. Én nem vagyok magabiztos, ezért nincs egy ideje senkim.. 15/F
2016. máj. 27. 21:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ide nem elég, hogy magabiztos legyen, jól is kell kinézni. Nekem ezért nincs senkim.
2016. máj. 27. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondasz hülyeséget, de 15 évesen neked nem kéne ebbe így belemélyedned.

Senkibe nem kell lányoknak szerelmesnek lennie, elég,ha egy az. És ahhoz,hogy valaki szerelmes legyen, közel kell kerülnie a másikhoz. Az nem szerelem,hogy valaki valakinek tetszik.

Az udvarolgatós szintén nem előny, mert ha valaki minden második lánynak udvarol,az nem érdemli meg egyiket sem.

2016. máj. 27. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem te csak megakarsz győzni itt pár srácot, hogy változzon, de ez nagyon nem így működik!

17F

2016. máj. 28. 00:20
 8/10 anonim ***** válasza:
ti lányok meg merjetek kezdeményezni, azt a csajt, aki még jeleket se mer adni, hogy tetszem neki magasról leszarom
2016. máj. 28. 10:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Hú, minden lány így gondolkozna, kihalna az emberiség...
2016. máj. 28. 12:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem minden a magabiztosságról szól. Neked sem kellene olyan fiú, aki olyannyira magabiztos és udvarolgatós, hogy egyszerre pl 3 lánynak is csapja a szelet, mivel tisztában van az adottságaival, és hogy erre buknak a lányok.

Normál keretek között valóban jó, ha van egy pici magabiztossága, pl merjen elhívni egy idő után randira. De egyébként a félénk srácok is aranyosak, sőt, ők sokkal érzelmesebbek tudnak lenni, mint a keménykék. Persze mindkettőnek megvan az előnye és a hátulütője is...:)

2016. máj. 29. 04:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!