Egy ideje gondolkodom egy kérdésen amit több féleképp is lehet magyarázni kíváncsi lennék ki, hogyan értelmezi amikor egy kapcsolatban valaki ezt mondja megbízik benned és azt valja "Ha nem tudom nem fáj"?
Pl a férjem nem tudja, hogy joghurttal főzöm a főzeléket.
Vagy hogy a pörköltről leszedem a zsírt, és nem hét kanál cukorral issza a kávéját, hanem háromma és két édesítőpöttyel.
(Ha megtudná nem enné-inná meg)
Nekem nagyon nem kell magyaráznom, biztosan tudom mi van a dolog mögött nálunk, ugyanis a férjem szokta gyakran hangoztatni ezt.
Úgy látja hogy nem illünk össze, jobbat érdemelnék nála, tudja hogy sok férfi rohan utánam. Egyszerűen homokba dugja a fejét: mindegy mit csinálok, csak maradjak vele.
Az se érdekelné valószínűleg, ha minden nap mással kefélnék az ágyunkban, csak ne tudjon róla, ne fájjon neki...
Ilyesféle titkai neki nincsenek, egyszerűen ezzel is próbál maga mellett tartani.
Nem a legjobb taktika, sokszor inkább jobban esne, ha harcolna értem. Nyilván nem használom ki az alkalmat, de így valóban jobb partinak szokott némelyik férfi tűnni :D 24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!