Nemrég beruháztam egy 12GB-os Playtstaion 3 játékkonzolra, ám akkor nem gondoltam, hogy ennyire kevés lesz az a hely, és utóbbi napokban igen erősen gondolkodom azon, hogy bővítem a HDD, tudok segíteni ezzel kapcsolatban?
Szóval olvasgattam és sok helyen írták,hogy egy 2,5inch átmérőjű,5400rpms-es,9,5mm max magasság, SATA 2-es merevlemezek megfelelő erre a célra(persze tudom, hogy a HDD melett szükségem,lesz még egy beépítő keretre).Ezért keresgéltem,és találtam egy linket. [link]
Ez a HDD megfelelő lenne a feladatra szerintetek?
jó
Bár nem értem, hogy ha egyszer beruházol kb 15.000 et bővítésbe, akkor már miért nem teszel még hozzá 2 ezret és teszel bele 500-ast, vagy + 5ezer ért 1TB-ot?
Igazából rá van írva a játékokra h menyit foglalnak mid 1.
De elég a 12 GB is csak akkor max 3 lehet fent mert több nem fér el.
De még a legújabb játékok sem foglalnak 4,5 gigánál többet.
X3 :) 12GB egy vicc!
Töltsd már le a 12GB-ra a Store-ból az ingyenes U3-at.
~ cirka 50GB + ugyanennyi free kell a telepítéshez....
4-es
Az U3 hogy foglalna már 50 gigát a borítón is 3.2 van.
Ne hallgass rá marhaságot beszél nincs az a ps3 játék ami többet foglalna 5-6 gigánál még a The Last of Us is 1 GB-t foglal ami most jött ki kb 3 hónapja akkor az Uncharted 3 hogy foglalna már 50-et, ami 2011-es.
Nézd itt a borító
Balról második.
XD
Megy itt rendesen a személyeskedés!
#5 olvasd el mit is írtam pontosan. Megadom a kulcsszót ami segít a mondatot értelmezned: store
Menj fel nézd meg, hogy mennyi helyet foglal együtt az U3 single és multi. Az 50GB még lefele is van kerekítve.
#6 Csak csendesen jegyzem meg, hogy a 99 a nickem után nem a születésem éve. A szerencseszámom. Akkor alapítottam az első vállalkozásom. ;)
De kár vitatkozni a számokon. A 12GB akkor is édeskevés, ahogy a kérdező is mondja. Olvassátok csak el: " ám akkor nem gondoltam, hogy ennyire kevés lesz az a hely"
Ez már nekem fájt...-_-
Arra értette hogy leszeded a store-ról a teljes játékot nem hogy megveszed a lemezt azt felteszed amit kér
Heló én is merevlemez cserére készülök jó lett ez a merevlemez neked amit linkeltél ?
Köszi 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!