Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyén gondolkodom a pénzzel kapcsolatban?
jó anyagias vagy..
elég lehozó ember lehetsz.
minden mozit én fizetek, és bárhová ha megyünk az esetek 70%ban én fizetek.. de nem mindig jut eszembe, meg sztem, nem mindent a férfinak kell állnia. Nem gondolom magamat smuccignak. És nem kell a fizud elverned egy szálig minden hónapban.
Gyüjtök egyébként igen.
Annyira latszik az emberek penzhez valo hozzaallasan, hogy
vagy marol-holnapra el, vagy eltartatja magat estleg meg nem dolgozik s foglama sincs hogyan is megy ez az egesz!!
Eddig minden kapcsolatomban kozosen fizettunk mindent, sose volt belole gond. Kb 1000ft alatti teteleket termeszetesen en fizettem. Pl fagyi, tea. Havonta ket havonta meghivtam valami nagyobb osszegure pl szinhaz.
Jol gondolkodsz kerdezo!
Ne a hulye luzerekre hallgass, megneznem mi a jo istent csinalnanak 1 evig nem lenne munkajuk mennenek a hid ala?
Apuci anyuci nem lesz mindig ott, hogy kitorolje a seggeteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!