Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülyén gondolkodom a pénzzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyén gondolkodom a pénzzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy fukar lennék e. A barátnőm jól keres én pedig egy kicsivel többet. Együtt élünk , én fizetem az albit, de közösen veszünk meg mindent. Elmentünk a nővéréjékhez, belgiumba és én váltottam az Eurót ő vette a repjegyeket. Most amikor hazaértünk mondtam, hogy akkor számoljunk el, nem kell most oda adni a pénzt, csak hogy tudjam mennyi pénzem maradt erre a negyed évre (negyed évente kapom a fizumat). Elszámoltunk rendesen, és a többi egymás által elmaradt csekkeket is összesítettük. Ki jött egy összeg, ami teljesen lényegtelen. De a végén kicsit megorrolt, hogy ha felezünk a kiruccanáson, akkor én nem hívtam meg semmire. Nem gondoltam persze erre, ezt bevallom, mármint nem jutott eszembe, de amikor felhozzák az embernek, akkor már ha azt mondom, hogy akkor legyen x összeggel kevesebb, akkor sem őszinte tőlem, valamint nem tudom hogy menniyre szép dolog ilyet felhozni. Persze, elmondhatja, nem az a baj, meg igaza is van sztem, hogy 1-2 dologra meg kell hívni. Én voltam a hülye?

2012. júl. 6. 14:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kedves 4 es lehet hogy te annak gondolsz de ezidő alatt én sose dolgoztam rngeteget utaztam vettem 2 lakást meg annyim van a bankba hogy ha holnaptól egyedül maradnék akkor is vígan élnék munka nélkül. Akkor most ki is a balf..sz? Mindezt ugy hogy szerelmes vagyok a mostaniba es az azelöttibe is az voltam tehat nem k...asaggal szereztem
2012. júl. 6. 16:04
 12/16 Alaque ***** válasza:

Kedves tizenegyedik!

Látszik, hogy nem az eszeddel se nem a jó szíveddel hódítasz :D Az mindenesetre vigasztal, hogy ha egyszer eljön valami megakatasztrófa, ami megbolygatja a Föld egyensúlyát és összeomlik a gazdasági világrend, a magadfajta, egyedül semmire sem jó, nulla tudású gyökerek lesznek az elsők, akik éhen pusztulnak a rohadt sok pénzükkel :)

2012. júl. 6. 16:23
 13/16 anonim ***** válasza:
A repjegyet a barátnöd fizette? Vagy elfeleztétek miután kérted az elszámolást?
2012. júl. 6. 16:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Kényes kérdés, szerintem is kicsit sóher vagy. A pasik pl. eleve többet esznek általában, meg drágább ételeket szoktak rendelni az éttermekben (ha voltatok ilyen helyen), és akkor ha korrekt akarsz lenni, nem reális a fele-fele.
2012. júl. 6. 23:30
 15/16 Alaque ***** válasza:
Oké, tizennegyedik, akkor mindenki fizesse a maga fogyasztását, nem? Üljél le a csajoddal/paliddal (akivel amúgy együtt élsz), és számoljátok ki, hogy ki mennyit költött. Ez szerintem sokkal rosszabb, mint a fele-fele. Arról nem is beszélve, hogy ha a kérdező kifut a pénzből, akkor a kedves barátnője fizetheti az albit, és akkor hogy lesz pénze a velneszre meg a kozmetikusra meg a biokajára meg a sminkcuccokra meg az erre-arra-amarra, amire a nők jóval többet költenek, mint a férfiak. Legyünk már szívesek gondolkozni. Egészséges kapcsolatban nincs helye az ilyesmin való megsertődésnek.
2012. júl. 7. 23:43
 16/16 Alaque ***** válasza:
Mindenesetre, kedves kérdező, annyit tanultál az esetből, hogy legjobb az anyagiakat (meg úgy általában mindent) előre tisztázni, és ahhoz tartani magatokat, törekedni a nem túlköltekezésre mindkettőtök részéről, és így elkerülhetőek az efféle félreértések a továbbiakban. Remélem, azért sikerül túltennetek magatokat a dolgon, nagyvonalú emberek módjára. :)
2012. júl. 7. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!