Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem h mi van köztünk. Valaki segítene?
volt egy zarándoklat Mariazellbe (egyházi suli :|) és az a fiú,akiért képes lennék meghalni is,nem tudom h seret-e...úgy viselkedik velem,mintha szeretne...odaadta a pulcsiját amikor fáztam,megfogta a kezem, stb...és nem tudom mi van,mert egy lánnyal egy táslába pakoltak,(innivaló,kaja stb),és nem rokonok,és mindig akkor viccelődött nagyokat,amikor ott voltam körülötte,és amikor nem voltam ott,hanem távol, akkor tök csendes volt és rajzolt vagy zenét hallgatott(ugye mert egész végig őt néztem,és én is ugyan olyan vagyok mint ő, kiegészítjük egymát beszédben,meg úgy általában) és nem tudom h mi van
most szeret vagy nem
fb-n amikor megpróbálok beszélni vele,nincs téma...és néha olyan mintha zavarnám
örülnék ha valaki tudna segíteni,mert év végén elballag,és végig kell néznem,el kell búcsúztatnom...
és soha többet nem láthatom

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!