Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem értem h mi van köztünk....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem h mi van köztünk. Valaki segítene?

Figyelt kérdés

volt egy zarándoklat Mariazellbe (egyházi suli :|) és az a fiú,akiért képes lennék meghalni is,nem tudom h seret-e...úgy viselkedik velem,mintha szeretne...odaadta a pulcsiját amikor fáztam,megfogta a kezem, stb...és nem tudom mi van,mert egy lánnyal egy táslába pakoltak,(innivaló,kaja stb),és nem rokonok,és mindig akkor viccelődött nagyokat,amikor ott voltam körülötte,és amikor nem voltam ott,hanem távol, akkor tök csendes volt és rajzolt vagy zenét hallgatott(ugye mert egész végig őt néztem,és én is ugyan olyan vagyok mint ő, kiegészítjük egymát beszédben,meg úgy általában) és nem tudom h mi van

most szeret vagy nem

fb-n amikor megpróbálok beszélni vele,nincs téma...és néha olyan mintha zavarnám

örülnék ha valaki tudna segíteni,mert év végén elballag,és végig kell néznem,el kell búcsúztatnom...

és soha többet nem láthatom

2016. máj. 27. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezek maár elég nagy léepések voltak. Szerintem közeledj felé + ne veszítsd el! Higgy nekem! Ha most félénk vagy és nem kéred el a számát nagyon sokáig bánni fogod! Szurkolok nektek!!
2016. máj. 27. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem kell túlkomplikálni. Ha a kezedet is megfogja, akkor az már sokat jelent. Menjetek el valahova együtt, kettesben, viszont ne te hívd el. Szórj el neki valami morzsát h jó lenne valahova menni. Ha veszi a lapot, és tökös valamennyire, akkor elhív, és happy end
2016. máj. 27. 20:21
 3/4 A kérdező kommentje:
tudom én is ezekre gondoltam...csak már február óta próbálkozok,de messengeren nem tudok témát találni,és ő nem fog elhívni,mert az osztálytársa,aki a legjobb barátja is egyben,azt mondta h naggggyon félénk a lányokkal,úgyhogy nem fog elhívni
2016. máj. 28. 11:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja az furcsa, mert ha félénk, akkor hogy merte megfogni a kezed? Ahhoz szerintem elég bátornak kell lenni. Mindenesetre találd ki, hogy mit szeretsz benne, mert ha nem tudtok beszélgetni, akkor kicsit alaptalannak tűnik a dolog.
2016. jún. 4. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!