Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van köztünk? Lehet valamit tenni?
Ne járj osztálytárssal.
1. Miérr szakítottál vele? Ha még azt se tudod hogy bejössz e neki?
Hasonló a helyzetem,csak én szinte biztos,hogy tetszem a fiúnak.
Először próbáld meg kideríteni,hogy tényleg tetszel-e neki és miután már biztos a helyzet,akkor mondd el a barátnődnek,hogy tetszik a fiú.Az is lehet,hogy 2-3 hét múlva már nem fog tetszeni neked a fiú,ezért addig,amíg nem lesz valami,addig szerintem ne mondd el a barátnődnek,mert csak feszültség lesz köztetek és lehet,hogy fölöslegesen,mert úgyse lesz köztetek semmi a fiúval.Ha viszont már kezdesz biztos lenni a dologban,akkor elmondhatod,hogy ugyanaz a fiú tetszik neked,mint neki.Viszont azt se csináld,hogy már összejöttök,és csak akkor mondod el a barátnődnek,mert az meg szemétség..
Ha úgy érzed,hogy már el kell mondanod neki,mert a barátnőd,akkor beszéljétek meg,ha esetleg meg előbb rákérdez,akkor mondd el neki,hogy igen,tetszik neked a fiú.Nem kell titkolózni,nehogy emiatt menjen tönkre a barátságotok,mert nem éri meg.
A fiúval meg próbálj többet beszélgetni,még jobban megismerni,aztán meg úgyis kialakul az egész.
Ja,értem.Csak a kérdésedben azt írtad,hogy "azt hallottam,hogy tetszem neki".Nem tudtam,hogy be is vallotta :D Ha viszont ez a helyzet,akkor mindenképpen mondd el a barátnődnek,ha eddig nem tetted.Tudnia kell róla,hogy a fiúnak te tetszel és azt is,hogy ez kölcsönös.
Amúgy meg mire vársz akkor,ha elmondta neked?Menjetek el együtt sétálni,ide-oda stb.Nyilván megértem,hogy nem akarod te randira hívni,de te is nyugodtan mondhatod neki,hogy suli után várjon meg vagy menjetek el valahova..az nem feltétlen randi.:) Vagy ha bátrabb vagy,meg is kérdezheted,hogy most akkor mi van és,hogy ő mit szeretne igazán tőled,ha már így szerelmet vallott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!