Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom mi van köztünk....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi van köztünk. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.:) Van egy srác, aki eggyel fölöttem jár. Facebook-on beszélgetünk napi 2-3 órát, iszonyatosan imádom a hülye fejét.:'):D Viszont amikor látjuk egymást suliba, csak köszönünk egymásnak. Mikor az udvaron vagyunk kint barátnőmmel, minden mondja hogy "Most is néz.". Én meg semmit nem tudok tenni, mert nem tudom mit érzek. Ha ír, majd' meghalok az örömtől. De ha meglátom suliba egy lánnyal beszélgetni, legszívesebben hazamennék és egész nap ki sem jönnék a szobámból. Mikor először beszélgettünk, és másik barátnőmnek megmutattam, erre ő azt mondta, hogy tuti szerelmes belém. Azóta nagyjából 2-3 hónap telt el, legjobb lány barátjának tart, 1-2 naponta elmondja hogy szeret. És még ha nem is tudja, de ez baromi sokat jelent nekem.:)

Nem akarom elrontani barátságunkat, elvégre szeretem, és nekem az is megfelel, ha csak barátok vagyunk. Ha ő boldog mással, és nekem az rohadtul fáj.. még az is megéri, mert legalább boldog.

Mit tegyek? Kérdezzek rá, hogy tetszem-e neki, vagy hagyjam a fenébe a dolgot?!

Szerintetek?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!:)

14/L.

2016. márc. 19. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Kezdjetek el személyesen beszélgetni, utána add felé a folyamatos jelzéseket, ha veszi a radarja és tetszel neki a tied, lépni fog.
2016. márc. 19. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia:) szerintem, kockáztass és kérdezz rá, vagy beszélgessetek a kapcsolatotokról és akkor aközben:) mindenképpen beszéljétek ezt meg szerintem össze jöhettek:)
2016. márc. 19. 22:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.^^
2016. ápr. 30. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!