Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nincs vele témám? (több...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs vele témám? (több lent)

Figyelt kérdés

Nemrég bevallotta nekem az a fiú akibe szerelmes vagyok, hogy ő is szerelmes belém, de sajnos nem tudok vele normálisan beszélgetni, mert nincsen valahogy témánk.Esetleg ha megismerném jobban lehet, hogy lenne vele miről beszélgetni?

(egyébként osztálytárs)

13/l

2016. máj. 27. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
a műköröm a ragasztásnál könnyen begombásodhat, ezért törekedj a higéniára, a sminkel vigyázz mert a legtöbb ráncosíthat..
2016. máj. 27. 18:33
 2/3 anonim ***** válasza:

#1: Nekem van műkörmöm és sminkelem is magam, mégis tudok értelmes, normális témákról kommunikálni, srácokkal is van beszéldtémám, és nyilván nem a szépítkezéssel kapcsolatosan!! Úgyhogy elég h*lye megközelítés volt ez.

Kérdező, szerintem ha ennyire nem ismeritek egymást, hogy beszélgetni se nagyon tudtok, akkor azért ez még közel sem szerelem, ami köztetek van, maximum tetszés. Próbáljátok megismerni egymás hobbijait, azt, hogy mi érdekli a másikat, és ha abszolút nem tudtok egymásra hangolódni egy idő után sem, akkor ez veszett fejsze nyele.

20/L

2016. máj. 27. 18:40
 3/3 anonim ***** válasza:
*beszédtémám (bocsi, elírtam) :)
2016. máj. 27. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!