Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális vagyok hogy ilyen osztálytársakkal nincs közös témám?
Figyelt kérdés
Állandóan a káromkodás jön belőlük, még a tanárok előtt is. Ilyeneket beszélnek pl. hogy a rákba nem sikerül vmi. Sőt ők még azt mondják rám, hogy stréber vagyok, mert sokat foglalkozom a tanulással.2015. jan. 15. 15:45
1/10 anonim válasza:
Normális vagy, meg stréber is.
Nem gáz, de azért ha kell, akkor nyugodtan kimondhatsz csúnya szavakat.
2/10 anonim válasza:
A "hogy a rákba" az azért nem tekinthető annyira káromkodásnak.:)
3/10 anonim válasza:
ha jól emlékszem akkor már feltetted ezt a kérdést talán már többször is :D
4/10 A kérdező kommentje:
Mondanak más csúnyát is pl. g****i.
2015. jan. 15. 15:48
5/10 anonim válasza:
Teljesen normalis, hogy nincs kozos tema.
6/10 anonim válasza:
Van ilyen, de ha jóba akarsz lenni velük lazulj fel egy kicsit, nem azt mondom hogy ne légy ötös hanem h légy lazább, bulis, meg ilyenek.
7/10 anonim válasza:
Mármint a pin kódjukat? Nem értem.
8/10 anonim válasza:
Azért ne lazulj fel, mint ahogy azt páran tanácsolják.
Ha stréber vagy akkor tartsd magad ahhoz. Majd később olyan társaságba kerülsz ahol sok stréber lesz a te igazán jó barátod, akivel nem lefelé, hanem felfelé húzzátok majd egymást. Nem kell, hogy egy idétlen sablonon tuszkold át magad. Türelem és terem.
9/10 anonim válasza:
Azért ha néha elhagyja a szádat egy b*ssza meg a mocskos az nem gáz :D De amit írtál az még nem is olyan gázos. Ha tudnád én miket hallottam már eddigi életem során ;)
10/10 anonim válasza:
Nyugi,nekem sincs velük témàm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!