Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NORMÁLIS A barátom (L vagyok)?
Legyen nállad mindig cumi langyos tejecskével...
Ajánlom termináld a kapcsolatot.
Kortol is fugg...
De amugy nagyjabol normalis mert miattad teszi..tenyleg csak nagyjabol..
:DDDDD Mégis hány éves a barátod? Ez azért vicces.
Persze gondolom, hogy neked kellemetlen. Szerintem ez amolyan tüntetés a vitatkozás ellen.
A sertodekenyseg az egy problema lehet, ami gyenge erzelmi intelligenciara vall, de a kerdes alapjan te sem vagy az erzelmek Einstein-je, hogy finoman fogalmazzunk. Tehat talan jobb lenne, ha egyenrangu felkent kezelned annak ellenere, hogy pont ugyanolyan nevetseges, mint te. (Elvegre mind nevetsegesek vagyunk - senki sem mondhatja meg, hogy milyenek legyunk).
Szoval, ha a szeretet jatszanak a veszekedes helyett - es en ezt szorgalmaznam - akkor megszunnenek az ilyen esetek, es egyenrangu felkent tudnatok kezelni egymast.
Nem, egy férfi eleve ne legyen sértődékeny.
Amit viszont én is csak szép lassan tanultam meg, hogy ha csajok felkapják a vizet, akkor igénylik hogy vitatkozzanak velük (a vitát persze szeretik "megnyerni"), az idegesíti őket a legjobban ha olyankor amikor kiakadnak csak nyugisan mosolyogva hallgatják őket, vagy egyszerűen otthagyják őket (nekem ez lenne a valós alaptermészetem), mert hogy ezzel őket hülyének nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!