Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a bmw kocsimba ülök, annyira bámulnak a csajok, mint egy nem normális. Érdekes. Ugye?
Figyelt kérdés
Ennyit érnek,hogy csak be kell űljek a kocsimba...
??
2015. jan. 14. 02:30
1/19 anonim válasza:
kibéreltem egy napra egy uj A8 ast 20millás verdát kiváncsiságbol...aznap és másnap ezmiatt 12cicababa:)
2/19 A kérdező kommentje:
Ennyit érnek.
Azért ez szánalmas.
De nem panaszkodom...nekem jo ez így.
2015. jan. 14. 02:34
3/19 anonim válasza:
retke.. :) nembaj ez ök arra valok azt kész:)
4/19 anonim válasza:
Nyilván bizonyos típusú lányok ezek. De azok arra valók.:D
6/19 A kérdező kommentje:
A csajok nagyrészét simán fel lehet szedni egy jo autóval.
Főleg ha joképű is vagy.
2015. jan. 14. 02:52
7/19 electroman75 válasza:
Szerintem így helyes a mondat: beülök apu BMW kocsijába....
8/19 anonim válasza:
Nem téged bámulnak te buta,hanem az autót!!
9/19 A kérdező kommentje:
Szemembe néznek,te buta.
2015. jan. 14. 05:44
10/19 anonim válasza:
Engem meg nem bamulnak, pedig olyan BMWkel jarok neha, amiket te csak kepen lattal meg.
Nincs neked BMW-d, csak egy szanalmas kis nogyulolo provokator gyoker vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!