Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a bmw kocsimba ülök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a bmw kocsimba ülök, annyira bámulnak a csajok, mint egy nem normális. Érdekes. Ugye?

Figyelt kérdés

Ennyit érnek,hogy csak be kell űljek a kocsimba...

??

2015. jan. 14. 02:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Komolyan nen ertem az embereket....

Tenyleg ennyire unatkozol h itt provokalod a nepet?

2015. jan. 14. 06:51
 12/19 anonim ***** válasza:
2015. jan. 14. 07:55
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem provokálok senkit.

És nem is kamu a kérdés.

Szóval,te provokálsz engem:/

2015. jan. 14. 08:47
 14/19 anonim ***** válasza:
54%

A kérdés azért kamu és provokáló, mert kiemelted hogy bmw autó. Vagyis te pontosan tisztában vagy vele, hogy ez lehet alapja a bámulásnak.

És most jöjjön a valóság. A lányok 95%-kát qrvára nem érdekli h kinek milyen autója van, ennél sokkal több eszük van. Képzeld, én egy 1987-es rozsdás dízel Nissannal jártam csajozni és sikerem volt. Tudod miért? Mert amikor kiszálltam a kocsiból az aktuális vagy épp kiszemelt lány előtt, kedvesen rámosolyogtam.

A csajok akkor bámulják a kocsit, ha vmi igazán különleges dolgot látnak, pl. Ferrarival vagy egy hot-rod-dal mész, esetleg egy nagy fsz van festve a kocsi oldalára.

Álmodozó kisfiú vagy te még.

2015. jan. 14. 09:02
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

A nők találták ki magukról, hogy ők nagyon bonyolult lények, és a férfiak nem értik őket, hogy valamiféle misztikumot alkossanak a nőiességük köré. Nem akarok hímsoviniszta lenni, de a nők többsége bizonyos lépések után megkapható. Tehát ha látod a dolgok lényegét akkor rájössz, hogy a nők nagy része egyszerű mint a bot.

Kigyúrod magad akkor kellesz a nőnek, mert akkor a nő meg tudja mutatni a barátnőinek, hogy mekkora kant tud ő megszerezni, ha jóképű vagy akkor milyen szép pasit érdemel amit a barátnői nem stb. Drága aútó= sok pénz, ezáltal anyagi függetlenség, nincsenek kötöttségek és máris vonzó vagy. Egyszerű.

Azt tanácsolom minden palinak, hogy 1 évig járjon le edzőterembe csinálja becsületesen vegyen fehérjét, tömegnövelőt, étkezzen az edzéshez mérten és egy, másfél év múlva menjen be bármelyik plázába, 10 csajból 8 megbámulja és oda lesz értük. Ennyi. Ennyi a hatalmas női misztikum.

2015. jan. 14. 09:27
 16/19 A kérdező kommentje:

Ki vagyok már gyurva és sokak szerint helyes vagyok.

Miket hordasz itt össze?

Hagyjál már,ne is írj semmit.

2015. jan. 14. 09:43
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Igazából fel sem ismerem az autókat...

Annyira nevetségesek ezek a felvetések, hogy egy autóval lehet csajozni.

Nőjetek fel.

17L

2015. jan. 14. 12:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Én felültem öregapám rozsdás Csepel biciklijére, és azt szedtem fel, akit akartam. Engem ugyanis magamért szerettek a csajok, nem a vasért, ami alattam volt. Szerinted melyikünk boldogabb?
2015. jan. 15. 10:48
 19/19 anonim ***** válasza:
A szemedbe néznek?Hogyan?Menet közben?Tényleg érdekelne,nem tudom elképzelni a szitut te buta!
2015. jan. 16. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!