Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozik velem?
Van egy elég jó fiú barátom akibe belezúgtam, viszont ő elég antiszociális (nincs túl sok barátja, nem nagyon mászkál el helyekre, nem keresi az embereket, utál idegenekkel találkozni stb.) Néha elmegyünk inni és akkor általában smárolunk, én szoktam kezdeményezni, aztán utána már ő is, meg ilyenkor néha kézen fogva sétálunk, és vérbeli úriemberként viselkedik. Viszont ezekről általában másnapra "elfeledkezünk" és úgy teszünk minzha semmi se történt volna. Eléggé leráz amikor úgy akarok vele találkozni, hogy nem megyünk inni, viszont saját bevallása szerint másokkal ennyit sem mászkál el mint velem. Facebookon elég sokat beszélünk, de általában én írok neki, felém jóval nyitottabb mint mások felé, de én már nem értem...
Szerintetek akar valamit csak béna, vagy élvezi, hogy smárolgatunk de nem akar belőle semmmit?
#1 kérdeztem de mindig azt mondja, hogy majd megbeszéljük.
#2 néha bepróblkozom programokkal, de általában leráz (most mondjuk a szóbeli érettségik az indoka ami egészen érthető) bár így konkrét randinak még nem neveztem.
#3 az ilyen helyzeteket általban elpoénkodja :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!