Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gsi kérdése:
Elhagyott szinte minden ok nélkül szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok abban szeretnék segítséget kérni tőletek a barátn őm 4 év után elhagyot asem tudom hogy igazából mi volt az ok 4 éven keresztül mindent meg tettem minden nap 4 éven keresztül elé mentem a másik városba 5-6 km sétáltam télen nyáron és azt mondja h megcsaltam ha egy másik lányal beszélek az megcsalás nem tudok túlépni ? sehogy ja és első szerelem volt mind 2 nek 15 évesek voltunk egy évig csak facen udvaroltam neki szerintetek megéri várni 4 honapja szakítot velem érettségi elött nem sokkal és a névnapomon is oda volt bálozni miközbe én a bál elött vártam h csak jöjön ki és beszéljünk ..2016. máj. 24. 09:29
1/7 anonim válasza:
Tanulj meg írni, most lesz elég időd rá...
2/7 A kérdező kommentje:
Barátom tudok helyesen írni csak nem akarok babrálni a billentyűzetel
2016. máj. 24. 09:35
3/7 anonim válasza:
Lovagolj tovább, mondják a westernben.
4/7 anonim válasza:
Már pedig ok az volt. Ha más nem, akkor elmúlt a szerelem. Nehéz bele törődni de muszály lesz. Hidd el nincs is olyan ember aki az első szerelmével éli le az életét.
5/7 anonim válasza:
Őt már nem kapod vissza.
Szerintem kihasznált csak.
Fáj, de el kell fogadnod. Elfelejted.
6/7 anonim válasza:
nekem is volt hasonlo, de en fogtam elszivtam egy jo fuves cigit es megittam egy meter apsintott es minden jora fordult
7/7 A kérdező kommentje:
Nem iszom nem kávézom nem drogozom nem cigizem szóval ezek felejtősek csak a kocsiknak élek.... autómániásnak is lehet mondani ..hát nem is tudom mit higgyek bízok is benne meg már nem is .
2016. máj. 24. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!