Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek is mindig ezt mondják a pasik?
Figyelt kérdés
Eddig 2 komoly, éveken át tartó kapcsolatom volt és mindkettő folyamatosan azt mondta, hogy én vagyok élete szerelmem, megtalálták bennem az igazit, örökké velem lesznek. És végül mégis otthagytak. Mostanában próbálok ismerkedni, beszélgetek egy sráccal és ő is kezdi ezt, hogy látja a szememben azt amit idáig keresett, én vagyok neki a nagy Ő. Kicsit már hitetlenkedek ezzel kapcsolatban mert olyan nincs, hogy 3X is én vagyok valakinek az igazi, normál esetben csak egy ilyen létezik és szerencsés az ember ha egyáltalán megtalálja. Nektek is mondogatnak ilyeneket a srácok? Jogosan hitetlenkedek már?2016. máj. 22. 22:34
1/7 anonim 

válasza:

Tízen húszon éves gyerek pasiktól ne várj mást!
2/7 anonim 

válasza:

B*szki, majd felnősz és megtudod. Ilyen korban mindenki mond mindent.
3/7 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy mindkét párom 10 évvel volt idősebb nálam tehát 30-on fülöl volt mindkettő...
2016. máj. 22. 22:39
4/7 anonim 

válasza:

#..és első, azért 25 éves férfit nem mondanék gyereknek. 25 évesen simán volt lakásom 95-ben, fent is tartottam. Ezt nem mondhatjuk el 18 évesekről, bár én kérdező nem tudom hány éves vagy.
5/7 anonim válasza:
Igyvan attolmeg lehet erett ember
En 18 evesen alberletet haztartast vezettem egyedul. sulibajartam es dolgoztam de hozzateszem a nok is elegge sokszor mondanak ilyet es mindig otthagynak ez ida vissza ugyanaz
6/7 Fruzs33 

válasza:

Nekem is mondták... mégis a barátnőmmel hempergett az egyik. Én már nem hiszek a holnapban sem , csak a remény tart meg.
Szerintem jogosan.
Így minden kérdésedre válaszoltam , amit a többieknek nem igazán sikerült.
Fruzsy
7/7 anonim 

válasza:

mért mit mondjanak? inkább sértsenek meg hogy lesz helyetted jobb is vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!