Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Nagyon beégtem! 😥
Figyelt kérdés
Jajj az unokatesóm pasija nagyon beégetett..Neki haverja az aki nekem tetszik...nagyon...
Én úgy voltam vele, hogy elfelejtem és ő sem tudhatja meg, mert van barátnője...De erre ő elmondta.. 😥pedig megígérte,hogy nem fogja...Most meg nekem kerülnöm kell a srácot..👏👏akit érdekel dobjon üzit...
15/L
2016. máj. 19. 20:33
11/11 anonim válasza:
10. vagyok:D a lényeg lemaradt:D írok privátban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!