Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az már hogy a barátnőm combját belül fogdossa egy srác?!
Figyelt kérdés
Engem nagyon felhúzott ez ma. A srác az osztálytársam és csak beszélő viszonyban vagyunk. Erre ma odaül mellénk és én fogom a barátnőm combját és elkezdem csikizni. Elkezdi erre ő is. Én abbahagyom, de ő még folyamatosan pár másodperces megszakításokkal csinálja. Beszéltem a barátnőmmel és mondtam neki hogy miért hagyta? Nem tudott rá válaszolni.2016. máj. 17. 15:20
2/6 anonim válasza:
Hagyd ott a barátnőd, a gyereket meg köpd szembe, vagy pattints le egyet neki a mogyijára...
Mai fiatalság, istenem..
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudnál értelmes választ adni ahelyett hogy itt teszed a fejed? Nem vagyok kíváncsi hogy a Kádár korszakban hogy viselkedtek a fiatalok. Más értelmes válasz elfogadok.
2016. máj. 17. 16:05
4/6 anonim válasza:
Tudom utólag már okos az ember de akkor kellett volna a srácot pofán vágni, hogy nehogy nyúlkáljon már a TE barátnődhöz.
A lányon meg tartsd rajta a szemed, (jobban mint eddig).
Ha legközelebb van ilyen, a srácnak meg kell mutatni ki az úr.
5/6 anonim válasza:
Elnézést, lehet félreérthető volt, de az "Istenem"-el a srácra gondoltam...
A barátnődön tartsd a szemed, mert azért ez elég meredek volt tőle.
Nem kéne rögtön felháborodni, örülj, hogy segít(ünk)ek.
6/6 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést a felháborodásom miatt, de ez betett nekem a mai napra.
2016. máj. 17. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!