Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi az már hogy a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az már hogy a barátnőm combját belül fogdossa egy srác?!

Figyelt kérdés
Engem nagyon felhúzott ez ma. A srác az osztálytársam és csak beszélő viszonyban vagyunk. Erre ma odaül mellénk és én fogom a barátnőm combját és elkezdem csikizni. Elkezdi erre ő is. Én abbahagyom, de ő még folyamatosan pár másodperces megszakításokkal csinálja. Beszéltem a barátnőmmel és mondtam neki hogy miért hagyta? Nem tudott rá válaszolni.

2016. máj. 17. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Na ez gázos.
2016. máj. 17. 15:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ott a barátnőd, a gyereket meg köpd szembe, vagy pattints le egyet neki a mogyijára...

Mai fiatalság, istenem..

2016. máj. 17. 15:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudnál értelmes választ adni ahelyett hogy itt teszed a fejed? Nem vagyok kíváncsi hogy a Kádár korszakban hogy viselkedtek a fiatalok. Más értelmes válasz elfogadok.
2016. máj. 17. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudom utólag már okos az ember de akkor kellett volna a srácot pofán vágni, hogy nehogy nyúlkáljon már a TE barátnődhöz.

A lányon meg tartsd rajta a szemed, (jobban mint eddig).

Ha legközelebb van ilyen, a srácnak meg kell mutatni ki az úr.

2016. máj. 17. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Elnézést, lehet félreérthető volt, de az "Istenem"-el a srácra gondoltam...

A barátnődön tartsd a szemed, mert azért ez elég meredek volt tőle.

Nem kéne rögtön felháborodni, örülj, hogy segít(ünk)ek.

2016. máj. 17. 16:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést a felháborodásom miatt, de ez betett nekem a mai napra.
2016. máj. 17. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!