Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy 23 éves srác fogdossa a 15 éves barátnője mellét csókolózás közben pólón keresztül, az gáz?
hát nézd, én már csesztem el korkülönbséges hülye elméletek miatt. 1-2év és kész nő lesz a csaj. ezért nem kel eldobni. egy lányak pedig jol esik ha sexuálisan vonzódnak hozzá. ha nem látja senki ak a fiú meg nagyon jol teszi h cickózik. ha hozzá tud jutni akkor tegyen így mindennap!
// melleket mindenkinek!!!
persze, minden nő kuva, aki nem velem kefél:D
ha egy pasi fogdossa a barátnője mellét, azzal nincs baj, ha a csaj megengedte
alapvetően a kor- (és főleg a világ)különbség okoz problémát, mellfogdosástól függetlenül mit keres egy felnőtt férfi egy gyereknél? jó.. költői kérdés, én is tudom mit keres... de.. na..:D
jahátakkormeg...
ez kb olyan mint a melegek... nekem aztán tökmindegy mit csinálnak kettesben.. ha mindkét fél kedvét leli benne, hát csinálja, mutogatni nem kell:D (ez amúgy minden típusú kapcsolatra igaz)
továbbra sem értelmes, hogy egy felnőtt egy gyerekkel kezdjen, de ezvan.. én mindenesetre 23 évesen szégyellném, hogy ennyi idős a barátnőm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!