Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti élvezitek ha egy srác fogdossa a melleteket? Illetve olvastam egy olyat is, hogy ha a fiú fogdossa a lány mellét akkor az attól nőni fog. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 17:59
1/10 anonim válasza:
Persze nőni fog... Hülyeség.
A mell egyébként erogén zóna, szóval ha megy a tapi, az a lény számára izgató. Ez igaz. :)
2/10 anonim válasza:
Ha simogatja,az oké,de ne dagassza,mint a tésztát,mert az fáj.Sok fiú nem képes felfogni,hogy igenis érzékeny a női mell és nem lehet csak úgy dögönyözni.
A kérdésed második fele orbitális nagy baromság,ne higgy el minden hülyeséget!
3/10 anonim válasza:
az én mellem, mellbimbóm nem érzékeny.
nem hoz izgalomba, ha simogatják.
4/10 anonim válasza:
bizony nőni fog. én minden lánynak mondom is ezt. az én kezem főleg csodatevő
5/10 anonim válasza:
Nekem se érzékeny, szóval nem hoz izgalomba.. :(
6/10 anonim válasza:
Markolászni nem szabad,mert akkor a lány melle rákos lesz.
17F
7/10 anonim válasza:
ppf. nem.
és amugy nem nő tőle :D ez nevetséges. :D
8/10 anonim válasza:
szeretem ha simogatják,meg ha finoman cirógatják,meg azt is,amikor nagyon gyengéden markolásszák..nagyon lázba hoz.. de amikor már szinte dagasszák,erősen,az nagyon fáj..:)
9/10 anonim válasza:
Én szeretem ha simogatja meg markolássza a mellem mert nagyon lázba hoz, de melltaró nélkül egy idő után nagyon el kezd fájni a mellbimbóm és akkor szólok is neki hogy inkább visszaveszem a melltartóm és úgy folytassuk. Általában másnapra már nem fáj
10/10 julcsyka89 válasza:
Az a nagyon rossz, amikor a srác kicsit durván belemarkol és már nem élvezi a lány. A 2.válaszadóval egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!