Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Létezik ilyen? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen? (többi lent)

Figyelt kérdés
Hülyeségnek tartottam és sosem hittem ebben az internetes "szerelemben"....de van egy fiú akivel megismerkedtem van közös ismerősünk/barátunk szóval nem álprofil. Elkezdtünk beszélni sok közös témánk van, órákat beszélünk, küldünk egymásnak képeket stb. Nagyon egymásba habarodtunk. Szeretnénk egymást élőbe is látni természetesen. Szerintetek ha élőbe össze jönnek a dolgok lehet ebből szerelem? Nektek erről mi a véleményetek? Tapasztalat stb? Válaszokat előre is köszönöm. :)

2016. máj. 16. 23:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínű vágytatok a szeretetre-szerelemre-kapcsolatra...ezért alakult így. De igazából jó hogy élőben kell alakulni a dolgoknak. Csak úgy van értelme!
2016. máj. 16. 23:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet ebből szerelem :) Én is ismertem meg neten lányt, 2 évig együtt voltunk :)
2016. máj. 17. 00:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálam hasonló a helyzet, van egy fiú akivel mar egy ideje beszélgetek (skypolni is szoktunk, szóval nem kamu profil), nagyon jó fej, okos és sok közös témánk van, csakhogy külföldön él jóóóó messze, éppen ezért félek bármit is érezni iránta, pedig ha élőben ismernénk egymást már rég járnánk -véleményem szerint☺ de a te esetedben miért ne jöhetne össze a dolog? Szerintem lehetséges hogy szeretitek egymást de egy párkapcsolat az már csak valós találkozásokkal működhet
2016. máj. 17. 00:12
 4/8 SIDLER22 ***** válasza:
Lehet belőle valami. Hát mennyi ember van a világon akik a neten ismerkedtek össze.
2016. máj. 17. 05:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát igazatok van. Köszönöm a válaszokat. :)
2016. máj. 17. 06:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
attól függ, hogy milyen messze laktok. mert ha csak 1x találkoztok, aztán meg nem tudtok megint utána csak rosszabb lesz. lehetséges, hogy szerelmesek lettetek, de valószínű, hogy csak egy úgymond idealizált személybe, aztán ha találkoztok oda az egész. de egyszeri találkozást megér
2016. máj. 20. 21:52
 7/8 anonim válasza:
100%
Igen létezik ilyen. Neten megismerkedtem egy fiúval, másfél éve együtt vagyunk:)
2016. jún. 6. 19:58
 8/8 anonim válasza:
És ha csak egy pedobácsi? (olyanok járkálnak a szobámban néha..)
2016. jún. 15. 19:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!