Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Nem. Az igazi szerelemhez tesi érintkezés is kell, nem csak ADSL vonal.
2/11 anonim válasza:
Hát nem tudom...hinnem kéne, mert azt mondja hogy szerelmes belém, de mégis hihetetlen.
Úgy, hogy csak internetes?
5/11 anonim válasza:
Régen hittem,hiba volt,tanultam belőle. Azóta nem :)
6/11 anonim válasza:
Volt, eltűnt, fájt, és mivel első szerelmem volt, örökké emlékezni fogok a megaláztatásra, a bizonytalanságra, és a tapintatlan "baráti vigasztalásra"... Nem ajánlom senkinek sem ezt az érzést.
7/11 anonim válasza:
ha ott beszélgetsz,vele,addig oké.aztán találkozol vele....élőben.
8/11 anonim válasza:
nem hinnem h igazi szerelem mig nem talalkoznak a felek :')
de kicsit hiszek benne, h neten megismerkedhetnek majd kitartanak es osszejonnek :D
9/11 anonim válasza:
nem olyannal kell ismerkedni interneten aki 100 km lakik tőled,hanem max 40 km.hogy bírjá vele találkozni......:D
10/11 anonim válasza:
Egyszer volt egy fellángolásom egy srácba neten keresztül, minden nap írtunk szinte, meg megfogott, mert kiderült, h egy napon születtünk, ugyanolyan bolondok is voltunk, minden. xD
De Hála Istennek pár nap alatt elmúlt. :D
Nem is tudta a fiú, nem is jöttünk össze, semmi.
Szóval tudja a fene, lehet a személyiségébe lehetsz szerelmes neten keresztül, másba nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!