Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányra vagyok ítélve?
Egyedül vagyok. Lassan úgy érzem, hogy könnyebb lenne csatlakozni facebookra és belefeledkezni a virtuális világ adta életbe.
Eddig senkivel se jött össze: a kémiatanárom elköltözött, az új kémiatanárnak felesége van, Stallone vagy' 80 éves, Heath Ledger halott, németül meg nem beszélek, úgyhogy Ken Duken is kiesett, felénk meg nincs férfiember, aki érdeklődést mutatna. Múltkor odamentem egy fiúhoz, de kiderült, hogy francia cserediák, azóta nem próbálkoztam.
Mondjátok, hogy még nem késő megtalálni életem Nagy Szerelmét, akivel majd sok kicsi én és kicsi őt csinálhatunk. (oké, nem akarok gyereket, de a gyerekgyártás folyamata érdekel)
Ti is végtelenül egyedül érzitek magatokat?
Egy Marvel rajongó 19 éves lány
A kérdésedre gondoltam
Amugy van egy kiskosztümom dehát..
Szerintem k-pop.
Na jó, csak vicceltem.
Ha nyitnál egy kicsit a külvilágra, nem lennél annyira introvertált, és nem minden férfit a francia cserediák incidenssel tennél párhuzamba, biztos találnál valakit.
Már hogyne lenne komoly. Szeretem a mozit.
Igyekszem nyitni, remélem majd nyáron több időm lesz emberek közé menni,merre kell az ilyesmit kezdeni?
Ezdecuki. Hol vannak élőben ilyen csajok?
Hogy hol kell elkezdeni? Ha írok neked címet, eljössz? Felajánlok neked egy vakrandit, hozhatsz naccsoszt. Bár tanultam németül (azt nem mondom, hogy még tudok is beszélni), viszont nem vagyok kémiatanár. Hmm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!