Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Magányra vagyok ítélve?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányra vagyok ítélve?

Figyelt kérdés

Egyedül vagyok. Lassan úgy érzem, hogy könnyebb lenne csatlakozni facebookra és belefeledkezni a virtuális világ adta életbe.

Eddig senkivel se jött össze: a kémiatanárom elköltözött, az új kémiatanárnak felesége van, Stallone vagy' 80 éves, Heath Ledger halott, németül meg nem beszélek, úgyhogy Ken Duken is kiesett, felénk meg nincs férfiember, aki érdeklődést mutatna. Múltkor odamentem egy fiúhoz, de kiderült, hogy francia cserediák, azóta nem próbálkoztam.

Mondjátok, hogy még nem késő megtalálni életem Nagy Szerelmét, akivel majd sok kicsi én és kicsi őt csinálhatunk. (oké, nem akarok gyereket, de a gyerekgyártás folyamata érdekel)

Ti is végtelenül egyedül érzitek magatokat?

Egy Marvel rajongó 19 éves lány

2016. máj. 15. 22:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Há csaknem
2016. máj. 15. 22:54
 12/26 anonim ***** válasza:
Akkor majd Liam Neeson megment. :D
2016. máj. 15. 22:58
 13/26 A kérdező kommentje:
Úgy legyen.:D
2016. máj. 15. 23:00
 14/26 anonim ***** válasza:
Na és Bruce Willis?
2016. máj. 15. 23:06
 15/26 anonim ***** válasza:
Ilyen humorral nem hiszem, hogy eddig nem volt senkid, ne szopass már minket :D
2016. máj. 15. 23:06
 16/26 anonim ***** válasza:

3as vagyok, köszönöm a véleményt, azon gondolkoztam hogy megnézem.

Másrészt itt ne ismerkedj, tapasztalatból beszélek

2016. máj. 15. 23:07
 17/26 anonim ***** válasza:

Amúgy a leírtak alapján nagyon szimpatikus lány vagy és a humorod is kiváló, nem is értem, hogy még miért nem találkoztál egy normális férfival. :)

Mindenesetre én drukkolok neked, hogy találj valakit. :)

2016. máj. 15. 23:07
 18/26 A kérdező kommentje:

#3-as, hol nézed meg, megyünk együtt? Fizetem neked a nachost.

Bruce Willis hmhmhm. A Feláldozhatókban szeretem. Meg a Die hardban. A többi filmje valamiért nem jön be, és az arca sosem volt olyan, ami miatt magamra zártam volna a szobám ajtaját.

Ugye, hogy hihetetlen? Pedig még hisztizni se szoktam, becs' szó. Csak nagyon csúnyán nézek. De ábrándos, kék szemem van, úgyhogy még az is megnyerő.

Lehet, hogy nem vagyok elég komoly. Komolyságot kell magamra erőltetnem. Van valakinek eladó kiskosztümje?

2016. máj. 15. 23:14
 19/26 anonim ***** válasza:
Ha már komolyság ugye ez nem egy komoly kérdés?
2016. máj. 15. 23:19
 20/26 A kérdező kommentje:
A kiskosztüm vagy a nachos?
2016. máj. 15. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!