Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tisztasági fogadalom?!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztasági fogadalom?!

Figyelt kérdés

Sziasztok,can itt olyan aki lettette már a tisztasági fogadalmat ?Ha igen legyen szives irjon rám privatban.Lehet Fiú akár Lány.Szeretnék pár kérdést kerdezni vele kapcsolatban.Mostonában sokat gondolkodom rajta és Szeretnék kicsit többet megtudni rola.

Üzeneiteket várom,Köszönöm!!😊

2016. máj. 15. 22:16
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

egy kérdésem maradt:

ennek mi értelme van? :D

mármint, elmúltak a viktoriánus idők, nem kell sanyargatni magad, hogy jó mennyországi életed legyen

pls

2016. máj. 15. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi az a tisztasági fogadalom?
2016. máj. 15. 23:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Kérem,hogy csak az válaszoljon aki értelmes választ tud adni,köszönöm.És lehet,ha régi módi ,de ha utána néznel komolyabban egyes dolgoknak akkor lehet ha valtozna a gondolkodási módod.Had döntse el mindenki mit szeretne tenni az életében.
2016. máj. 15. 23:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem is hallottam még ilyenről. :O
2016. máj. 16. 00:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Talán,mert a magyar kereszténység kihalóban van.100 magyar gyerek közül max 10 gyreket keresztelnek.Nagyon jól haladtok,tényleng !!👏👏👏👏
2016. máj. 16. 11:47
 6/8 anonim válasza:

...

Én se tudom mi ez.

Most ezért miért kell rögtön támadni??

De most komolyan miért van az, hogy ha valami keresztény dolgot nem tudunk, és ezt egy "szent hívő" tudtára adjuk, akkor máris megy ez a 'hová tart a világ' dolog...

2016. máj. 17. 21:45
 7/8 anonim válasza:

Kedves Kérdező! :)

Ha még aktuális az érdeklődésed a téma iránt, bátran kérdezz tőlem, hátha tudok segíteni: én 25 éves római katolikus lány vagyok és jelenleg egy nagyon szép és bimbózó kapcsolatban élünk a barátommal, egy második tisztasági fogadalomban. Sajnos egyikőnk sem szűz már, sajnos ezek otthon tabu témák voltak és akkoriban nem gondoltunk erre. De mára már mindkettőnk számára fontos a hitünk, ezért komolyan átgondoltuk és átbeszéltük a dolgokat és arra jutottunk, hogy ez nem csak Isten előtt szép és jó, hanem ezáltal sokkal mélyebb lesz a kapcsolatunk, jobban megismerjük egymást, na és egyfajta garancia is, hiszen ha ezt együtt megéljük, akkor szinte biztosak lehetünk egymás hűségében! Ne érezd úgy, hogy ez ciki vagy nem trendi! A mai világ valóban nem ezt mondja, sokan azt sem tudják mit jelent tisztaságban készülni a házasságra, pedig csodaszép és csak előnyei vannak! Aki azzal jön, hogy de hát mi lesz ha nem lesz jó a szex? Azzal ne törődj, mert a szíved választottjával megoldást lehet találni erre is, egyébként pedig nem a szex tart össze egy kapcsolatot - ez egy nagy tévhit! Nagyon fontos a szexualitás természetesen, de nem ez tart össze két embert, hanem a lelkület, az intimitás, a szeretetkapcsolat, a törődés stb... Szóval legyél büszke, ha ilyeneken gondolkodsz, mert igenis rengeteg fiatal van, akik tisztán élnek! Sőt, olyan fiatalok is vannak, akik eddig nem így éltek de megtértek, és egy második tisztasági fogadalomban már így élnek - mint mi. :)

Szeretettel,

E.

2016. júl. 15. 15:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Én két éve tettem le ☺ 17/l
2017. márc. 23. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!