Milyen tisztaságit ajánlotok fehérfolyásra? 12/L
Figyelt kérdés
Már nagyon sok a fehérfolyásom, keresnék egy olyan betétet ami nem mozdul el.2016. máj. 7. 17:12
1/9 anonim válasza:
Libresse dailyfresh rossmannban,dmben kapható egyenként csomagolva van, így higénikus is,vékony,suliban is többször tudsz cserélni amikor erősebb a folyásod.
A fehér folyás természetes hüvelyi folyás,tini korban jelenik még,a hüvely tisztítását szolgálja.Színe fehér,átlátszó,de amikor a folyásod száradni kezd halvány sárga is lehet,pici szaga lehet,hisz ez is testnedvek.
A folyás mennyisége eltér,van hogy kevés van hogy egész sok.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Még jöhetnek! :))
2016. máj. 7. 17:38
3/9 anonim válasza:
Nekem rohadt sok a folyásom, én Softino-sat használok, vagy valami ilyesmi a neve, Lidl-ben veszem. Szerintem ez is tök jó, hiába nem mondanak róla szépeket, jókat, mert nem híres... Nekem akkor is bevált. 12/L
4/9 anonim válasza:
Előzző vagyok ↑ csak elfelejtettem írni, hogy ezek sajnos nincsenek egyessével csomagolva, így nem annyira higénikus :( ez az egy a hibája
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még jöhetnek! Előző, én is használtam, csak E gém nagyon zavart hogy vastag, úgyhogy inkább olyat szeretek amit többször cserélek, de nem is érzem! :)
2016. máj. 8. 07:55
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Még jöhetnek!
2016. máj. 8. 11:07
8/9 anonim válasza:
én most a bella for teens tisztasági betétet használom,vékony és kényelmes nem lehet érezni :) ebből van több féle, a kék az illatmentes, van belőle zöld az illatosított és elvilg zöld tea illatú :D meg amit most használok az a sárga és az a neve hogy energy :)remélem segítettem :)
9/9 A kérdező kommentje:
Igen köszi a válaszod!!!!
2016. júl. 21. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!