Tisztasági betét az izzadságfoltok ellen?
:DDDD Én nem ragasztanám oda, nem hinném, hogy túl kényelmes viselet.
Az izzadás nem ciki dolog, ha nem vagy mellé büdös. Használj dezodort, ami elnyomja a szagot, az izzadás meg természetes folyamat.
Ha a pólóra van ragasztva szerintem nem kényelmetlen, de köszönöm a választ! :D
Tisztában vagyok vele, hogy természetes folyamat, ezért nem ragaszkodok a túl erős készitményekhez. Csak a folt zavaró kicsit.
Kár hogy a kérdést nem lehet értékelni, ezen jót nevettem.
Szerintem az odaragasztott tisztasági betét látványosabb lenne mint az izzadságfolt. Képzeld el, ahogy nyújtózkodsz és kilátszik. :D
Pedig nem hülye a kérdés, mert mar létezik izzadás elleni hónalj tapasz, van olyan amit a hónaljra kell ragasztani es olyan amit a ruhára. Es tényleg ugy néz ki mint egy betét. Keress rá a neten.
Amúgy meg tényleg nem rossz dolog, mert mondjuk ha felveszünk egy ujjatlan felsőt es arra rá egy blezert, a blezer selyem belsejevel érintkezve a hónalj egyből izzadni kezd, ami elég kellemetlen tud lenni. Egy blezert meg nem mos ki minden használat után az ember, főleg nem otthon, hanem azt tisztitoba kell vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!