Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok?
14 éves lány vagyok. És a fekete bőrű pasik nagyon tetszenek külsőre. Volt már egy angol barátom(fehér) és ő nagyon kedves volt. Mégis nekem a feketék tetszenek. Ha valkinek mondom egyből jön azzal hogy majd megbánom meg hogy csak a nagy f..zuk miatt kellenek nekem. Pedig szerintem a feketék sokkal jobb emberek átlagban pl ők nem mondják h fúj ott jön egy fehér, Hitler és Sztálin is fehér volt mellesleg. És szerintem a feketék nem akarnak háborút (sokat szenvedtek már) nem akarnak semmi rosszat.
Rosszul gondolom? Baj hogy ők tetszenek?
Szerintem nem baj, de ha korul nezel akkor siman van olyan feher is, mint fekete. Es azt nem a borszin alapozza hogy ki milyen ember.
14 fiu
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Egyszerűen van egy ideálod. Bár én a fehéreket szeretem (KÜLSŐRE), megértelek. Vannak nagyon jóképű feketék ;)
Viszont azzal nem értek egyet, hogy jobb emberek lennének. Ugyanolyanok, mint mi. Vannak köztük kedves, rendes, intelligens emberek és fajgyűlölők is akárcsak köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!