Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lépjek? Én is tetszek neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány (évfolyam társ) ,aki valamiért nagyon megtetszett... Ha látjuk egymást általában tartjuk a szemkontaktust, de valami mindig kizökkent minket.Múltkor elment az osztályom, nekem nem volt jó a program mert nem értem rá délután, ezért át kellett mennem az ő osztályába , minden órán egymás mellett ültünk.FB-n megvan csak ő nem az "egész nap gép előtt ülő" faj meg én se.Sajnos mindig a haverjaival van a suliban, máshol meg nem tudunk találkozni ... Nem tudja hogy tetszik nekem, vagy legalábbis én nem mondtam el neki...(mondjam el?) Mit lépjek ? Szerintetek én neki tetszek ?2016. máj. 11. 20:54
1/4 anonim válasza:
Ha nem buta lány akkor már leesett neki a szemkontaktusból. Szerintem mond el neki, de személyesen.
2/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy leesett neki, és nem gondolom hogy buta. Személyesen mint, 4 szem közt vagy ne FB-n, hanem Élőben?
2016. máj. 11. 20:59
3/4 anonim válasza:
Élőben hatásosabb, fb-n olyan személytelen az egész szerintem.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor menjek oda és kérdezzem meg tőle hogy jön kicsit beszélgetni, és mondjam meg neki?
2016. máj. 11. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!