Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne jó ajándék egy egyéves évfordulóra?
29 éves pasi vagyok, a barátnőm pedig 17
(obszcén megjegyzést nem kérnék, hogy a fa*omat, mert nem feküdtünk még le)
Ti mit ajánlanátok?
Köszi ezt az ötlet lehetőséget is.
Sajnos nem pesti vagyok, sőt 220 km-rel arréb lakunk.
De mindenképp a napomat csak neki szeretném szentelni.
Nem mintha nem szoktam volna, csak egy kicsit még különlegesebb dolgot szeretnék belecsempészni ebbe a nagy napba.
És van rá másfél hetem :S
A saját készítésű vacsora nagyon jó ötlet, pláne, ha még előtte ki is puhatolózod, mit enne meg bármikor. A minőségi ékszer is kedves meglepetés, bár én biztosan egy közös élménynek örülnék a legjobban.
Pl. nálunk már régóta tervben van, hogy elmegyünk megnézni a macikat Veresegyházára, mert mindketten imádjuk az állatokat. Állatkert, Tropicarium már megvolt. :D
Nem tudom, mennyire érett és mennyire vágyik rá, de egy színdarab, operett előadás is elegáns program, bár kevésbé meghitt. Jó idő esetén piknik egy gyönyörű helyen, ahol átadhatod az ajándékot, amit választottál...
Fontos, és a nagy szervezésben hajlamos megfeledkezni róla az ember: mindig képzeld magad a helyébe, hogy ő minek örülne, mi a titkos vágya, ne azon kattogj, hogy te mit szeretnél adni neki! :)
26/L
Köszönöm *.*
igazából a barátnőmnek nincsenek úgy kimondott vágyai.
Lehet egy kicsit magas a korkülönbség, de ő egy kimondottan szolid, zárkózott természetű lány. Azt tudom tehetséges rajzolásban.
Jövőre végzi a sulit és az évfolyam összes tagozatának ő csinálja a tablót. Szülinapra okés egy szuper rajzfelszerelés, de nem hinném, hogy évfordulóra alkalmas.
Egyikünk se szereti a gicseskedést, szeretünk kettesben lenni, ami szerencsére megadatik, de mégis úgy gondolom, ha már egy éve kibírjuk egymás rigolyáit szeretetben, békességben, türelemben, akkor legyen csak egy hajszálnyival KÜLÖNLEGESEBB ez a nap.
Minőségi ékszer, hát nem tudom mi minősül minőségi ékszernek :/
Vacsit biztos készítek neki, amúgy is szoktam és mint írja szereti azt, amit főzök vagy épp sütök ;) - csak ez sablonos hiába vacsi+gyertyafény+együtt lét, egy szimpla este is romantikával telik.
Lassan csak alig 2,5 hetem maradt és jó lenne még sok-sok ötlet.
Valahova felutazni? - jó lenne, de Nyugat Magyarországon lakom, azon belül is az ország szélen. (helyet nem írok)
és félek egy nagyobb utazás oda-vissza visszább vesz a varázsából.
12-es vagyok. Ha csak a különlegesebbé tétel a cél, ez egy nagyon jó és aranyos ötlet:
Nem muszáj 365-öt csinálnod, én csak 30-at készítettem a barátomnak, de mivel nem írtam hozzá használati utasítást, a "kis majom" egyszerre "felfalta' az egészet. Mindenesetre jólesett neki. :DD
Ha egy lakásban lesztek, azokra a helyekre, ahová biztosan elmegy, pl. fürdő, hűtő, ruhás szekrény, cipős polc, stb. kis meglepiket, szerelmes üzeneteket tartalmazó cetilket tehetsz. Vagy akár figyelemfelkeltő felirattal, matricával pendrive-ot, amin számítógépen megnézhető tartalom van, pl. Youtube-link egy szerelmes számhoz, videó, ahogyan puszit küldesz neki, elmondod, mit imádsz benne, képregény, ami a történeteteket ábrázolja...
Nem tudom, ez mennyire tetszene neki, de állíts be egy emlékeztetőt a mobiljára, amibe írj, amit szeretnél. Elolvasva nagyon hatásos, ha épp más dolga van, és akkor kapja meg (Emlékeztető: Szeretlek!).
Utolsónak, ez nagyon találó *.*
köszönöm, nem tudom a korodat, de éretten és nem is anyagiasan gondolkozol.
Köszönöm! (Y)
Köszönöm az eddigieket.
Azt hiszem megmaradok az otthoni gyertyafényes vacsoránál.
De az egész lakást félhomályra sötétítem és illatmécsesekkel világítom ki.
A lakás minden egyes kis szegletén kis cetliket hagyok, kisebb memoriterekkel, alatta pedig szerelmes idézetekkel, ami az adott emlékhez fűz.
De ha van valakinek egyéb ötlete azt is szívesen fogadom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!