Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Rá merjek irni, mit irjak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rá merjek irni, mit irjak neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akit már évek óta nem láttam, régi ismerősöm. Pár hete láttam , és, hát igen megváltozott. Aranyos , szép, minden, bejön nagyon. Viszont nem sokat tudtam vele akkor beszélni, ha beszéltem is vele, akkor is mindig mosolygott.Mit irjak neki, vagy rá merjek irni? Nem lesz ciki?
2016. máj. 8. 21:37
1 2
 11/12 puffancska123 válasza:

Egyátalán nem ciki! Ha pedig ezzel cukkolnak vagy piszkálnak, akkor még gyerekek ehhez a dologhoz hogy megértsék.... És ha piszkálnak vele mond nekik hogy ez MAGÁNÜGY! Senki nem szólhat bele kivel irogass... Amugy ebben a helyzetben vagyok és lányvokk... JA és irok egy jo ki szoveget!

Te: Apukád betörő?

lány: Miért?

Te: Mert a csillagokat leszedte az égről és a szemed helyére rakta! :D

Lány: óóóó :O :D

(És ha a lány azt mondja hogy húúh de nyálas és nem értékel akkor nem ő az igZI!)

2016. máj. 11. 18:33
 12/12 anonim ***** válasza:

-szia hogy vagy? Rég beszéltünk

-Hali, van kedved valamikor találkozni?

2020. szept. 16. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!