Merjek írni neki? Mit írjak?
Pár napja egy buszmegállóban megismerkedtem egy lánnyal (én is lány vagyok, szóval nem szerelmi dolog...). Csak úgy random beszélgetni kezdtünk, egész buszút alatt is dumáltunk, és rengeteget nevettünk. Megmondtam a nevem, ő bejelölt facebookon és lájkolta meg kommentelte az összes képemet, bejegyzésemet, stb. ennek nagyon örültem, mert nincs sok barátom és ez a lány nagyon szimpatikus volt. "válaszként" én is lájkoltam néhány képét és írtam kommentet is az egyikhez. Gondoltam rá, hogy milyen jó lenne újra találkozni vele, de nem tudom, ő akar-e, vagy csak egy pármegállós "barátság"-nak gondolta az ügyet. Mikor mind a ketten fönt voltunk chaten, nem írt rám. Írjak neki? vagy inkább üzenetet? Vagy hagyjam a fenébe? Ő most azt várja, hogy én csináljak valamit? Vagy ne is agyaljak ennyit a dolgon?!
L,17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!