Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mitől lesztek szerelmesek?
Úgy érzem ez a kérdés, legalábbis a rá adott válaszok nem reprezentatívak, hiszen barna a hajam, izmos vagyok, szép a szemem, mégsincs bnőm :'DD Jó, a belső... De igazából az is megvan, feltételezni merem.
Túl sok az intelligens ember itt, nem lehet teljes képet kapni a lányok "igényeiről". Legalábbis yolopista és swagmese (Emese) tuti nem szoktak gyakra járni(jó, hát akinek van élete, megteheti...), max az ezotéria témakörbe... :)
Amúgy a barna haj miért olyan király? Szinte mindenkinek az van. De komolyan. :D
Nem tudom, mi ez a hype a barna hajjal kapcsolatban. Nekem világéletemben mindegy volt, hogy mi milyen színű. A lényeg, hogy első ránézésre találjam szexuálisan vonzónak, utána pedig érezzem, hogy érdeklem őt, és ő is legyen érdekes számomra - ez már egy tökéletes alap.
Hogy mikor mit talál az ember érdekesnek, életszakasztól is függhet.
Szerelmes meg úgy leszek, ha a bizalom megnyitja a szívem-lelkem-testem mélyebb bugyrait is, és oda engedem be az illető iránt táplált érzéseimet.
Lenyűgözni egyértelműen a kiemelkedő dolgokkal lehet, amik természetes módon fakadnak az illetőből, pl. nagylelkűség, bátorság, fizikai erő és ügyesség, lelkierő, gyors észjárás, szellemes rálátás az élet dolgaira, szerető és kitartó szív, illetve ha megtudom, hogy milyen nehéz dolgokon ment keresztül sikeresen.
külsőre mindenkinek más az ízlése
belsőre a magabiztosság, humor, kommunikativitás mindenkinél jó pont.
Nekem totalisan mimdegy, hogy hogyan nez ki a haja vagy a szeme az embernek, csak ne legyen csontvekony es persze legyen valamennyi izom rajta de ne az a tul kigyurt feherjevel felmittommizett srac legyen. A belsőben nincs sok elvárásom, csak, hogy ő is szeressen és értékeljen. Okosnak nem muszaj lennie, de tul hulye se legyen ( ha mar bukott az annak szamit ).
Viszont fontos szamomra, hogy kulonleges legyen, ne egy normalis atlagos. Nagyjabol ennyi.
Folyton te jársz az eszembe ,de tényleg....
Mond mit tegyek hogy velem légy ...
Adj nekem jelet mond meg mit tegyek drágam,ki legyek gogy szeres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!