Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mitszóltok ehhez a szerelem bevallási technikához?
Figyelt kérdés
Odamegyek a kiszemeltemhez akit fél éve szeretek ,megcsókolom és elmegyek.Tapasztalatok?Jó ötlet szerintetek?Vagy inkább ne?LÁNY vagyok.2016. máj. 4. 16:10
11/18 anonim válasza:
#9: Mert ha megcsókolod, akkor fogod látni egy hónapon túl is?
Egyébként sem dőlne össze a világ, jönne más...
Ez még mindig egy nagy hülyeség. Nem tudom, minek kérdezel tőlünk, ha te már úgyis eldöntötted, hogy jól beégeted magad.
12/18 A kérdező kommentje:
Akkor összejövünk és akkor találunk módot a találkozásra (ami egyébként nem tartozik ide) Igen eldöntöttem,hogy ezt megteszem de én nem azt kérdeztem,hogy most tegyem-e meg hanem azt ,hogy kivel történt már hasonló és mi lett a vége. :)
2016. máj. 5. 19:36
13/18 anonim válasza:
Ha már eldöntötted, akkor semmiképp ne smárold le, mert ez elég primitív! Főleg egy lánytól.....
Inkább vald be neki az érzéseidet.....ez sokkal komolyabban vehetőnek hangzik.
Ez nem jobb?
14/18 A kérdező kommentje:
Megtenném de én inkább az a nem szavakat,hanem tetteket-féle ember vagyok.De lehet,hogy előtte inkább megmondom neki ,hogy szeretem:)
2016. máj. 6. 18:59
15/18 anonim válasza:
De ezzel a tettel valószínűleg elcsesznéd az egészet, a szavakkal pedig nem biztos......
16/18 A kérdező kommentje:
Valakinek írhatok privátban akivel történt már hasonló vagy átérzi a helyzetem?:)Ott jobban eltudnám magyarázni.
2016. máj. 6. 21:17
17/18 anonim válasza:
Légyszíves írd le majd, hogy mi lett a vége a dolognak :) én drukkolok 😁 Naaagyoon és az is érdekel h mi lett elore is köszi ha leirod😘
18/18 anonim válasza:
En is drukkolok nektek haj ra ....en is gonndoltam mar ilyenre csak nem a csokos formatumra de vegul nm volt erom megtenni!!!!kerlek ird le mi lett az endje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!