Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mitszóltok ehhez a szerelem bevallási technikához?
Ez, drágám, nem kívánt szexuális zaklatás. Ez ugyanaz a kategória, mint amikor valaki a szoknyád alá nyúl, mert úgy gondolta így vonhatja magára a figyelmed. Kellemetlen, nem? Az. Ráadásul utána gyorsan kereket oldanál - he??
Inkább hívd el egy sütire, kávéra egy sétára... Így lesz ideje felkészülni, átgondolni, VÁLASZTANI.
Végre egy magabiztos lány, ez igen! :D Én ilyet nem mernék pedig nekem is tetszik valaki....:D De finomabbam közelíts felé tényleg :) Hajrá!! ;)
18L
Legalább nem sz@rakodsz sokat :D bár lehet igen finomabban kellene a dolgot kezdeni. De előbb inkább jobban ismerd meg, beszélgess vele sokat stb.
Viszont, ha minden kötél szakad működhet a dolog.
Viszont így fogytán az időnek jobban átgondolva, tedd meg! Nincs veszteni valód. Talán ő is belemegy. Vagy jól jössz ki a dologból, vagy nem változik semmi. De bármelyik is, lesz egy emlékezetes pillanatotok.
(a 7-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!