Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Odamerjem neki adni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odamerjem neki adni?

Figyelt kérdés
1 hete sincs hogy összejöttünk. DE imádom őt! Nem éreztem így még senki iránt se.. És minden nap azon vagyok hogy örömet szerezzek neki. Arra gondoltam vehetnék neki egy apróságot. Keresgéltem és a boltban megláttam egy plüssmacit. Gondoltam ez biztosan jó lesz ,így hazasietem és egy verset is írtam hozzá. Csak utána esett le.. az ezelőtti barátnőjének aki nagyon megbántotta neki macit vet..és amikor szakítottak a lány nála hagyta majd a fium elégette..ez így oké de lehet nincsenek így jó emlékei a maci plüsskel.. így oda adjam neki vagy inkább gyorsan nézzek más plüss után?:/
2016. máj. 3. 20:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Nézz egy másik után. De szerintem a vers is elég lesz :)
2016. máj. 3. 20:45
 2/2 anonim válasza:
A maci ezen sorok olvasása után nekem nem tűnik jó ötletnek. De egy hét nagyon kevés, szinte semmi. Korai még az ajándék, hidd el. Félre ne érts, nagyon kedves gesztus, a vers pedig a legszemélyesebb, legaranyosabb ajándékok egyike, de korai még. Mindent elrontanál vele, nekem elhiheted. De ne add fel, mindennek eljön a maga ideje... Idővel.
2016. máj. 3. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!