Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jo urugyek vannak? Probalkozzak?
Derítsd ki miért nem akar barátot. Aztán ez alapján mérlegeld a helyzetedet. Ha csalódott egy korábbi barátjában akkor bizonyítsd be neki, hogy igenis vannak úriemberek.
Lehet egy kérdésem? Mennyire ismeritek egymást? Az volt a maximum eddig, hogy szemkontaktus fél pillanatig? Mert akkor ne hívd el randira, még ne. Ismerkedj meg vele! Képzeld magad a helyzetébe. Neked nem lenne fura, hogyha egy vadidegen odajönne hozzád és elhívna randira?
Ha már jóban vagytok és megoldottad a problémát azzal, hogy nem akar barátot utána elhívhatod randizni. A lényeg, hogy ne pánikolj az ask-os válasza miatt. Inkább próbáld meg megoldani a szituációt.
Bocs, én olvastam félre a barátnőt. Szerintem, ettől függetlenül ne hívd el randira addig amíg legalább egy kicsit nem ismered. Próbálj meg a közelébe kerülni. Egyszer matekon valahogy ülj mellé, beszélgessetek és ha úgy érzed, hogy itt az idő csak akkor hívd el.
Amúgy az, hogy csak a fiúk hívhatnak el lányokat randira, ez az évszázad legnagyobb hülyesége. Ha úgy érzed, hogy elég jóban vagytok bátran léphetsz te is nem kell megvárnod amíg ő felfogja a szituációt fontosságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!