Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy jojjek ra hogy en is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jojjek ra hogy en is tetszem neki?

Figyelt kérdés

Szoval van egy osztlyatarsam,akit nagyon szeretek.Padtarsam is.Amiota melle ultettek nagyon joba lettunk,en nagyon megkedveltem.Jokat lehet vele nevetni,meg jofej stb.De nem ez a lenyeg.Szoval ugy vettem eszre hogy velem kicsit mas mint a tobbi lannyal.Teljesen mashogy viselkedik velem.(jo ertelemben)

Mindig mosolyog ram,es probalja a beszelgetest is kezdemenyezni.Viszont amikor a haverjaival van akkor mas.Nem szol hozzam,nem mosolyog.

De ha egyedul van velem akkor olyan jo erzes a szemebe nezni.Volt mar hogy meg is vedett,de megsem tudom eldonteni hogy most mi a helyzet.

Tanacsot szeretnek kerni toletek hogy lepjek-e vagy hagyjam.

14/L

2016. ápr. 28. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle
2016. ápr. 28. 16:39
 2/7 A kérdező kommentje:
De felek hogy o csak baratkent tekint ram es csak en ertem felte az egeszet
2016. ápr. 28. 16:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja azt kihagytam hogy amikor ranezek azt veszem eszre hogy nez es nem pillant el hanem tovabb nez.
2016. ápr. 28. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:

,,ne félj, mert megváltottalak"

Önbizalom, önbizalmat szerezz. Ha barátként tekint rád akkor továbbmész, ennyi

2016. ápr. 28. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Még mielőtt komolyabb érzéseid lesznek tisztázd vele a helyzetet! Én kb három éve szenvedek, mert "máshogy viselkedett velem", és lehet hogy lett volna a dologból valami de sosem mertem kérdezni vagy kezdeményezni és ő hamar tovább lépett én pedig beleszerettem a fiúba. Sokkal kisebb fájdalom lenne most azt hallanod, hogy nem jössz be neki, csak jó baráként tekint rád, és ha nem lesz belőle semmi, egy jó barátság még kialakulhat köztetek! 17/L
2016. ápr. 30. 15:06
 6/7 A kérdező kommentje:

Rendben akkor veszek erot magamon!

koszonom a valaszokat

2016. ápr. 30. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Na,sikerült?😃
2017. jan. 31. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!