Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
Matek órán szokott rám-rám nézni és néha rám is mosolyog 2 ször mentünk haza ketten csütörtökön voltun hallás/látás vizsgálaton oda is eggyüt mentünk sokat beszéltünk útközbe és én nagyon szeretem de nem merem neki elmondani

2016. ápr. 17. 23:14
 1/7 donmogyoróscsirke ***** válasza:
hát, beteg egy matek tanárod van az biztos
2016. ápr. 17. 23:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egész nyugodtan mehetnétek pszichológushoz is. Egyébként most abból, hogy voltatok ,,eggyüt" vizsgálaton most neked az jön hogy bejössz neki? Szerintem ő jön be neked. :D
2016. ápr. 18. 04:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elhívni valahova pl.sétálni, fagyizni, a többi alakul.
2016. ápr. 18. 12:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Elsö kommentelö az nem a tanárom hanem az osztálytársam :D
2016. ápr. 18. 15:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó hát arra már én is gondoltam de mindig ott vannak a barátnöi de amikor megyünk majd haza holnap megpróbálom mert ma kocsival ment
2016. ápr. 18. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi idős lehetsz,szerintem fiatalka,de:

A testbeszéd nagyon sokat elmond.Nézz utána.:)

2016. ápr. 18. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Na?
2016. ápr. 19. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!