Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú (évfolyamtársak vagyunk) akivel mindig azon hülyéskedünk, hogy szeretjük egymást. Persze mindketten tudjuk, hogy a másik csak hülyül. De közbe valahogy megtetszett, de nem tudom, hogy ő is így érez-e. Rosszabb mint egy lány, nem tudom hova tenni a viselkedését. Egyiknap hozzám sem szól másnap meg állandóan a közelemben van. Van hogy szinte kényszerit, hogy a szemébe nézzek aztán meg ő nem néz az én szemembe. Sokat van más lányokkal is de velük máshogy viselkedik, velem sokkal óvatosabb. De a hülyeségeinken kívűl nem is szoktunk beszélni.
Szerintetek mit érez?? A poénokkal leplezné, hogy több is van a dologban??
2016. ápr. 13. 15:42
1/2 Adelll válasza:
Igen, lehetseges. De igy nem fogtok elore lepni. Nembaj h ilyen laza es viccelodos a kapcsolatotok de neha ugy komolybban is beszelgethetnel vele hogy kozelebb keruljetek. Ennyi alapjan meg nem lehet megmondni mit erez.
2/2 anonim válasza:
Velem pont ugyan ez van. Csak en azert vagyok ,,ovatos" mert mar egyszer visszautasitott a lany, es ezt nem akarom meg egyszer. Szoval nem kell lanynak nezni a fiut, mert nem lep. Lehet, hogy mar visszautasitotta valaki es nagyon melyen hatott neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!