Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer tetszem neki, egyszer már nem?
Figyelt kérdés
Szinte biztosan bejöttem egy lánynak, aki nekem is tetszik. Adta a jeleket én meg ráírtam, de sajnos nagyon szűkszavú volt. Ezért inkább hanyagoltam, mert alig írt vissza. Kb azóta tudomást sem vesz rólam és ez nagyon rosszul esik. Pedig szerintem mindent jól csináltam. Már nem is kellek neki? Vagy ez csak valami játék? 16/f
Előre is köszönöm a válaszokat.
2016. ápr. 3. 15:24
1/4 anonim válasza:
Vagy félrértetted a jeleket vagy félénk. Én azt javasolám, hogy mindenképp írj még neki, hátha megnyílik! :)
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy a kitartásodat teszteli. Beszélj vele, ne csak írj.
Sok sikert, ha tudok segíteni, írj rám.
3/4 anonim válasza:
Bocsi, hogy megkérdezem de hol laksz? Mert ebben a helyzetben vagyok pont csak én a lány vagyok :D
4/4 anonim válasza:
Lehet azt hiszi azert hanyagolod mert mar nem erdekel téged o
Ezert ugy tesz mintha nem jelentettel volna te se neki semmit
Hulye csaj logika
De igy van en is eppen ebben a cipoben vagyok...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!