Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki, vagy mi baja?
Van egy osztálytársam,fiú.Nemrég észrevettem,hogy egy csomószor bámul,van amikor elkapja a tekintetét,ha én is rá nézek,de van,amikor meg vagy 10mp-ig bámuljuk egymást,és én fordítom el a fejem.Néha csinál olyat,hogy odajön hozzám,és megkérdezi,pl hogy nem láttam-e az XY-t,holott biztos,hogy tudja,hogy nem.Szimpatikus is nekem,ezért ráírtam,és beszélgettünk,viccelődtünk,kérdeztem valamit,visszakérdezett.Egyszer azt írta,hogy szerinte szép vagyok,ne értsem félre.Megkérdeztem tőle azt is,hogy neki ki jön be,azt válaszolta senki.És ha én nem írok rá,akkor ő sem ír.Egyik barátnőm szerint(aki látja ezt,mármint,hogy odajött hozzam)tetszem neki,a másik szerint(akinek ezeket is elmeséltem) nem.
Szeretném a véleményeteket kérni,hogy akkor most bejövök neki,vagy sem?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm:))és bocsi,hogy ilyen nagyon hosszú lett...
Ad jeleket ezeken kívül?
Ha nem, adj neki Te, ha fogadja akkor egyértelmű, ha nem, nem.
Lehet csak félénk, de bejossz neki.
Szia Kérdező!
Amikor megkérdezte tőled milyen a testbeszéde? A hangja magasabb volt kicsit, mint általában? Dadogott vagy esetleg többször megismételte a kérdést vagy nyomatékosított?
A sorok mögé látva sok minden kiderülhet.
Azt meg lehet, hogy azért mondta ( hogy senki nem jön be neki ), mert nem meri elmondani neked, de a másik nyilvánvaló lehetőség is fennáll, hogy tényleg, valóban nem jön be neki senki. :)
Remélem segítettem! :)
Sziasztok Nektek is!(egyébként):))
Amikor megkérdezte...hát,igazából annyit tudok elmondani róla,hogy mélyen a szemembe nézett,nem nézett sehova máshova,és mintha valami nagyon komolyat kérdezne.Arra én is gondoltam már,hogy csak nekem nem meri elmondani,ez esetben lehet azért,mert ő meg tudja,hogy most szakítottam:/lehet.Jeleket pedig nem tudom,hogy ennél egyértelműbbet hogyan,mit lehet küldeni,hogy ráírok:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!