Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ezután?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezután?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egy suliba járok 1 évvel idősebb mint én. Nagyon jó barátok voltunk aztán egyszer bevallottam az érzéseim. Na mindegy ez kicsit hosszú így röviden a lényeg 3x is próbálkoztam nála. Kicsit feladtam, próbáltam a közelében maradni így is, mert tiszta szívből szeretem.2 hete éppen barátokkal voltam köztük vele is aztán a legeslegvégén volt egy hosszú csók. Azt hittem megbánta a dolgot. Másnap mentem hozzá a suliba aztán megbeszéltük iskola után kimegyünk ketten a parkba. Láss csodát ott is volt csók. Szóval már 2 hete találkozgatunk meg csókolózgatunk és még mindig nem vagyunk egy pár. Mit csináljak ami elég lenne ahhoz hogy vége összejöjjünk (bármit mondtok örömmel meghallgatom mert tanácstalan vagyok).

2016. ápr. 26. 10:47
 1/3 anonim válasza:
Hívd el randizni? Mozizni?
2016. ápr. 26. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy akkor most jártok-e :)
2016. ápr. 26. 15:15
 3/3 A kérdező kommentje:
DE még nem járunk vagyis ő mondta. DE ti mit csinálnátok arra lennék kiváncsi mit mondanátok?
2016. máj. 2. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!