Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy ezek a "pillangók" vagy csak egyszerűen elrontottam a hasamat mert romlott salsa szószt ebédeltem?
Szerintem a kérdés adja magát de ha valakit érdekel vannak részletek. Tetszik egy lány, nem tudom eldönteni, hogy teljesen beleszerettem vagy csak tetszik de mindenképp különösen érzek iránta.
Nem rég elkezdtem vele e-mailezni és kicsit izgulok miatta, hogy válaszol-e, hogy érdekes személyiségnek tart-e, hasonlók. Ebédre pedig tortillát ettem salsa szósszal ami egy-két hete állt a szekrényemben.
Most nem tudom eldönteni, hogy tényleg belezúgtam és ennyire parázok az e-mailjei miatt vagy rosszul vagyok a tortillától. Bárki aki tudja, hogy kell megkülönböztetni a kettő hasfájást nekem egy megmentő lenne.
Volt már korábban afféle "tini szerelmem", amikor nagyon-nagyon belezúgtam egy lányba. Hasonló volt de sokkal erősebb érzés. Nem ugyanaz a kettő de mégis mintha közel lenne.
Te jó ég, mindjárt fejbelövöm magam. 😂🔫
Mondd hogy csak viccből írtad.
Ha mégis komoly, akkor e-mailezz vele tovább, hátha nem a szósztól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!