Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtam neki, de lehet valamit elrontottam? 16/f
Figyelt kérdés
Van egy lany aki tetszik nekem. Nagyon sokat szemeztünk a suliban, meg tök kedves volt velem, ezért úgy éreztem, hogy én is bejövök neki. Vettem a bátorságot és ráírtam. Megkérdeztem, hogy ráér-e és van-e kedve beszélgetni és egész lelkes volt. Majd akármit kérdeztem mindig csak egy, max két szóval válaszolt. Ez nem esett túl jól, ezért megírtam neki, hogy majd akkor beszéljünk ha tleg ráér. Lehet am, h itt rontottam el, de nem tudom. És amióta ez volt szinte nem is vesz tudomást rólam. Ezt most miért csinálja? Mi lehet az oka? Már nem is kedvel vagy csak valami rosszat mondtam?Azt várja, hogy írjak rá megint? Miért adott egyszavas válaszokat? 16/f2016. márc. 31. 18:27
2/4 anonim válasza:
Inkabb hagyd, akkor irt volna bovebben is, vagy irj neki megint es ha tovabbra is igy reagal inkabb hagyjad. 15/L.
3/4 anonim válasza:
Írtál neki félreérthető/perverz dolgot mielőtt elkezdett flegmázni?
4/4 anonim válasza:
Èn ilyenkor azt kérdeztem volna inkább ,hogy valami baj van? Általában a lányoknak lelkizes kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!