Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak lefekudni akart velem? Szerintetek meg ne adjam fel, vagy o nem eri meg?
Figyelt kérdés
Egy srac regota tetszik nekem,en 17 vagyok o 19.Ismerjuk egymast es joban vagyunk de nem ugyanaz a barati korunk.kb egy honapja egy buliban megis egy tarsasagba kerultunk,sokat voltunk egyutt aznap este,beszelgettunk,smaroltunk is es jol elvoltunk,aztan o haza akart vinni,de en visszautasitottam,megmondtam hogy ez tul gyors.Kesobb vegig egyutt voltunk a buli vegeig de mar nem kettesben.A buli utan nem irt vagy hivott es ense ot.2 hetig nem is lattuk egymast azota is csak par szot beszeltunk amikor ossze futottunk es ugy viselkedik mintha semmi sem tortent volna.2016. ápr. 24. 18:06
1/3 anonim válasza:
Nekem ez úgy tűnik mintha azóta nem érdekelnéd őt amióta mondtad hogy neked ez túl gyors. Ebből következik hogy csak a szexre kellettél volna neki, ugyhogy én a helyedben hagynám.
Bocsi az őszinte válasz miatt, nem elkeseríteni akartalak. :)
2/3 anonim válasza:
Hagyd nem eri meg, csak azt akarta, jobbat erdemelsz.
Bocsi az ekezetekert:)
3/3 anonim válasza:
Csak egy csókra kellettél, esetleg szexre...
Ne add magad ilyen könnyen még csókra sem, mert a normális fiúk az ilyen lányokat semmire sem tartják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!