Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most?
Figyelt kérdés
Kb féléve kaptam meg életem első és eddigi legjobb csókját egy nagyon kedves, helyes, okos,... fiútól. Ami az ő első csókja is volt egyben. Az egész nem is értem miért vagy hogyan történt.. tetszettünk egymásnak és megvolt a kémia valószínűleg. de nem is ismerem még nagyon. de pár nap után otthagytam. Azt hiszem azért mert megijedtem.:( A sráccal akit eddig nem nagyon ismertem, de azért volt témám..hirtelen nem tudtam beszélgetni se. Állandóan csak csókolóztunk.. és az egész kezdett rémes lenni. ő élvezte de én nagyon nem. ezért hagytam ott.. aztán összejöttem egy sráccal mondhatni azt se tudtam mit csinálok.. na vele meg végképp nem volt témám..csak a szexen járt az esze..és másfél hónap után amikor már nem bírtam, mert rá akart venni, csak ARRA.. véget vetettem az egésznek. rájöttem hogy hiányzik az első srác..de nagyon elszúrtam vagy nem tudom.. mindig csak rágondolok, és eszembe jut mekkora egy barom voltam. ráadásul ő látott engem nem is egyszer azzal a sráccal. és még mindig szeret, jól tudom. nem akarok belemenni a részletekbe miért de tudom. viszont mostanában nekiállt beszélgetni egy lánnyal de csak nagy nehezen. azt hallottam hogy először, folyton lekoppintotta a lányt mert fél hogy megint megsérül. ...annyira sajnálom az egészet.. szeretem de nem tudom mit tehetnék. nem tudom mit mondhatnék neki. Félek. bocsánat hosszú lett a szöveg és minden bizonnyal senki se fogja elolvasni... én se tudom hogy vettem magam rá hogy már kínomba ide kiírjak egy kérdést.. de megköszönöm ha valaki ír:(. tudok még részletezni ha valaki..de ez nem valószínű.2016. ápr. 24. 16:10
1/8 anonim 

válasza:

Kérj tőle bocsánatot.ha megbocsát akkor kezdjetek el beszélgetni és ha már közel kerültetek egymáshoz mond el neki mit érzel
2/8 Adelll 

válasza:

Beszelj meg vele egy talalkozot. Elobe szerintem sokkal jobban meg lehet beszélni a dolgokat. Ha tenyleg szeret akkor ad meg egy esélyt.
3/8 anonim 

válasza:

Hívd fel. Találkozzatok és mondd el neki őszintén az érzéseid, kérj bocsnatot, hogy nagyon sajnálod a történteket, de még mindig szereted.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2016. ápr. 26. 20:00
5/8 A kérdező kommentje:
de ennél bonyolultabb:( nem tudom hogy mit mondjak neki.. hogy kezdjek neki az egész sajnálom dolognak.
2016. ápr. 26. 20:01
6/8 anonim válasza:
Mond el neki ,hogy sajnálod és szereted egy fiatal fiú (gondolom fiatal azok alapján amit írtál és gondolom kitartó és érzékeny a lányos dolog miatt a végén , de nem ez a lényeg ) értékelni fogja nagyon, belül minden fiú érzékeny és ha odaállsz elé egy bocsánatos szerelmes szöveggel nem is kell majd nagyon belemerülnöd ne görcsölj rá jön majd magától :) és a zoknijáig elérzékenyül. És mivel ő is szeret megfogja érteni és egy csodálatos kapcsolatnak néztek elébe :)
7/8 $pumika$ 

válasza:

fogod a telód és megcsörgeted.. alapból az már jó ha felveszi és te a telefonba csak annyit mondasz neki hogy beszélni szeretnél vele és nagyon fontos lenne.. megbeszélitek mikor hol és te szépen elmondod neki h elcseszted és ennyi idő kellett h rájöjj h még mindig szereted... nem olyan bonyolult
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2016. ápr. 27. 14:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!