Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » "Egy szavadba kerül, és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Egy szavadba kerül, és otthagyom a barátnőm. "-mit jelent, ha ezt mondja az exed?

Figyelt kérdés

Oké,hogy bunkóság,és akkor miért van együtt a barátnőjével stb.

De mégis mit jelent ez?

Még mindig szeret?

2016. ápr. 22. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:

"Még mindig szeret?"

igen

2016. ápr. 22. 18:36
 2/7 Stark2000 ***** válasza:
Utolsó kérdésedre válaszolnék; IGEN.
2016. ápr. 22. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy egy undorító gyökér
2016. ápr. 22. 18:39
 4/7 anonim válasza:
Én beszopatnám :D
2016. ápr. 22. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, lehet nem ezt akarod hallani, de ha most ezt mondja (és később összejönnétek) akk lehet, h a másik csajjal is eljátszaná ezt....fáj, szar érzés, de sztem ne.....

18/L

2016. ápr. 22. 19:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy egy mocsok, és valószínűleg a következő lánynak ugyanezt mondaná, csak akkor te lennél a barátnő, akit otthagynak.
2016. ápr. 22. 21:13
 7/7 anonim válasza:
Egyet értek a 4. válaszolóval! Én beszopatnám, hogy még az a barátnője se legyen, majd észrevenné magát, hogy mekkora egy f.....zkalap!
2016. ápr. 22. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!