Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ez mi akart lenni?
Szóval az angol tanár ilyent mond nekem,( egyedül voltam a teremben)
szóval ilyent mond nekem," szeretem a matekot" erre mondtam hogy nem,erre ő " én azt hittem szereted" hozzáteszem kicsit vigyorgó tekintettel..
aztán jött pont a matekóra ,és a matektanár fura volt ideges,majd inkább leléptem az óráról ..
Jézusom ti tudtok értelmezni? apám ..mit nem lehet ezen érteni?
Angol tanár kérdezett tőlem valamit a matektanárral kapcsolatban,majd amikor vége lett az órának ,jött a matektanár,és fura volt...
Valószínüleg már kb az összes tanár tudja hogy nem szereted a matekot..nem mintha közük lenne hozzá de azért a tanáriban is megy a pletykálkodás ezerrel.
Tőlem matektanárom kérdezte meg hogy "Szereted a matekot?" erre én "Ki nem állhatom." aztán így nézett egyet én meg erre "Nem azt mondtam hogy magát nem bírom elviselni hanem a matekot nem szeretem.Magával semmi bajom." aztán ezen elbeszélgettünk egy kicsit és igazából még mindig megvan az a jó tanár diák viszony köztünk.
Ti szerintem nem tudtok értelmezni
Mondom hogy az angol tanár kérdezte hogy " szeretem a matekot" mondom "nem" erre az angol tanár ,"jah én azt hittem szereted" mosollyal az arcán ..aztán jött a matektanár az órára,és nem köszönt és flegma volt, értitek?
Mint tini párkapcsolat már a kategória is rossz!
De véleményem szerint az történhetett, hogy az angol tanárod súgott a matek tanárodnak, hogy te legyél az akit megbuktat. Már készítik is a vazelint!
Na, a 7-es kommentednél végre le tudtad írni normálisan... csodálkozol hogy eddig nem értettük? Eddig közel se ezt írtad, már ne is haragudj.
A kérdésben a következő van:
szóval ilyent mond nekem," szeretem a matekot"
Ez egy kijelentő mondat, ha így írod. Pedig a tanár valójában kérdezett tőled valamit. Ugye érzed a különbséget?
Amúgy meg mit keres a szerelem kategóriában a kérdés?
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, lehet "beköpött" az angol tanárod a tanáriban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!