Ez fenyegetés akart lenni?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akit már régebb óta ismerek barátilag,de most megint elkezdünk egy társaságba kerülni.Viszonylag sokat beszélünk és szerintem beleestem.A gond ott kezdődik,hogy van barátja.A barátja elég furcsa tag,ritkán szokott ott lenni és akkor is látszik,hogy nem igazán érzi jól magát a társaságunkban,gondolom más dolgokhoz van szokva.Lehet rájött,hogy a barátnőjét fűzögetem,mert mikor utoljára váltunk el és kezeltem vele mondott valami olyasmit,hogy "Az a jó a szerencsejátékban,hogy még te is nyerhetsz,de ha túl messzire mész nagyon sokat is veszíthetsz"
Ez valami fenyegetés akart lenni?
2016. márc. 15. 12:07
2/2 anonim válasza:
Finoman közölte, hogy lilára festi a szádat, ha nem ülsz egyel arrébb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!